Menu

В магазините и сайта на IN HOME раполагате с предложения на различни мебели, с които да създадете атрактивна, функционална и приветлива трапезария.

При избора на маса за хранене и столове за трапезария,

помислете върху вашето налично пространство – колко хора искате да настаните и какви са възможностите на интериора.

Някои маси ви позволяват да ги разширите при наличие на по-голяма компания – възползвайте се. Трапезарните маси и столове се предлагат  в много стилове и различни материали, включително дърво, метал и пластмаса. Ако имате кухненски плот или бар в близост до трапезарията, помислете за получаването на една съвместна визия.

Можете да разчитате на дизайнерите на IN HOME

за получаване на компетентен съвет за вашата трапезария, а защо не и за индивидуален проект, отговарящ на вашите виждания и идеи.

Типичният вид трапезария включва маса със столове, като последните са разположени по протежение на страните и краищата на масата.

Често можете да откриете и други мебели, като витрини и бюфети за по-изискана посуда. Някои избират да направят своите трапезарии по-удобно със семпли кушетки или удобни столове.

В съвременните домове,

трапезарията е разположена в непосредствена близост до хола и кухнята. Все повече се използва само за официални гости или специални поводи. За неформална атмосфера на хранене, повечето средни по големина къщи, имат заделено място в непосредствена близост до кухнята. В по-малките домове се заделят пространства, наречени „кът за закуска“, като при някой от тях решението е чрез бар с бар-столове.

Ако в един дом липсва кът за хранене, за закуска, или барплот, то тогава трапезарията се използва за всекидневно хранене.

Традиционно във Великобритания,

трапезарията се използва за неделното хранене на цялото семейство. През останалото време англичаните се хранят в кухнята.

В Австралия,

използването на трапезария все още преобладава като всекидневно.

В съвременните американски и канадски домове,

трапезарията е в непосредствена близост до хола. Все повече се използва само за официални сличаи.

Каквато и да е традицията във вашият дом за хранене, в IN HOME можете да намерите голямо разнообразие от маси и столове за вашата трапезария.

  TOP